Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Förskollärare Vallens förskola

Ärendenummer: BUF:2020:212

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Välkommen att söka tjänst med placering på Vallens förskola. Förskolan är belägen i centrala Värnamo och har fyra avdelningar indelade i åtta grupper. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi arbetar med mindre barngrupper och en föränderlig lärmiljö. Förskolan har fått Skolverkets utmärkelse "Skola för hållbar utveckling" vilket också är ett pågående utvecklingsarbete. Under anställningstiden erbjuds arbetskläder och dator/Ipad som arbetsredskap. Förskolans öppettider är inom ramen 6.00 - 18.30. Vissa möten är förlagda till kvällstid 17.00 - 19.00 var tredje vecka.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare har du ett pedagogiskt ansvar utifrån läroplanens uppdrag och arbetar aktivt med pedagogisk planering, observation, dokumentation, reflektion, uppföljning och analys. Genom ditt professionella förhållningssätt möter du varje enskilt barn utifrån de grundläggande värden som beskrivs i förskolans läroplan. Arbetssättet utgår ifrån att du är en glad, nära, medforskande pedagog som ger barnen de bästa förutsättningarna att utvecklas. Arbetet sker i förtroendefullt samarbete med kollegor och vårdnadshavare.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med förskollärarutbildning, god insikt i förskolans uppdrag och läroplan samt intresse för att arbeta med digitala verktyg. Du har ett pedagogiskt synsätt som förenar professionell omsorg och undervisning. Du är tydlig och lösningsinriktad samt har en förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-04 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Hansson Eva 0370-377478

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-19

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf