Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Förskollärare Mosslelunds förskola

Ärendenummer: BUF:2020:216

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst med placering på Mosslelunds förskola, en nybyggd förskola belägen på Mossleområdet i Värnamo. Hos oss får du vara med och bygga upp en verksamhet genom att utveckla en utmanande och tillgänglig lärmiljön. Förskolan har fyra avdelningar med pedagoger som arbetar i team äldre och team yngre barn. Vi lägger stor vikt vid att vara närvarande vuxna som upptäcker och utforskar tillsammans med barnen.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare har du en enastående möjlighet att påverka förutsättningarna för varje barns utveckling. Genom ditt professionella förhållningssätt möter du varje enskilt barn utifrån de grundläggande värden som beskrivs i förskolans läroplan. Du har ett pedagogiskt ansvar utifrån läroplanens riktlinjer och arbetar aktivt med pedagogisk planering, dokumentation, reflektion och uppföljning. Arbetet sker förtroendefullt och i nära samarbete med kollegor och vårdnadshavare.


Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med förskollärarutbildning samt god insikt i förskolans uppdrag och läroplan. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Du har ett pedagogiskt synsätt som förenar professionell omsorg och undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet och goda kunskaper av att använda digitala verktyg är meriterande. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2020-12-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Svensson, Jessica 0370-377305

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-08

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf