Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare åk 4-6 Hanahöjskolan i Forsheda

Ärendenummer: BUF:2020:214

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsten som lärare vid Hånger skola. Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna får möjlighet att lyckas i sin skolgång

Välkommen att söka tjänsten som lärare i årskurs 4-6 på Hanahöjskolan. Skolan är en F-6 skola som är belägen i Forsheda ca.1,5 mil väster om Värnamo och har ca. 170 elever.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i svenska, matematik, no/teknik och engelska.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker Dig som har lärarbehörighet att undervisa i svenska, matematik, no/teknik samt engelska. Har du behörighet i fler ämnen anses det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta elever utifrån deras olika behov och att du är en positiv och engagerad person. Det är viktigt att du som person är kreativ, flexibel, tydlig och lyhörd. Du har förmågan att se möjligheter i det pedagogiska arbetet samt har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-07 till 2021-12-31. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Olofsson, Liselotte 0370-377943

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf