Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Skolresurs Rydaholm/Horda rektorsområde

Ärendenummer: BUF:2020:221

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som skolresurs inom rektorsområdet vi söker en eller flera skolresurser med placering i Rydaholms skola. Inom rektorsområde finns Rydaholm skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever.
Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklassen och årskurserna 1-6.
Inom rektorsområdet arbetar vi på skolorna tillsammans för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi tror att trygghet och studiero ger bättre studieresultat, därför är detta väsentliga delar av vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vi söker skolresurser för hela skoldagen och eventuellt på fritidshemmet. Tjänsten innebär att du är resurs för elever som är i behov av extra stöd. Ditt arbete som skolresurs kommer bestå av att ha en eller flera elever i fokus som du stöttar under skoldagen.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmåga att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor. Du ska ha lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.
Anställningsform

Allmän visstidsanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

80-100% från 2021-01-07 till 2021-06-30 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Kommunal KOMMUNAL 0370-377518
Biträdande Rektor Karlsson, Lisbeth 0370-377386

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf