Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Speciallärare/specialpedagog Rydaholm/Horda rektorsområde

Ärendenummer: BUF:2020:222

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som speciallärare/pedagog inom Rydaholm och Horda rektorsområde. Tjänsten är ett vikariat som speciallärare/pedagog och anställningen är en tillsvidaretjänst som lärare. Vikariatet kan eventuellt övergå till en tillsvidare som speciallärare/pedagog. Vi söker dig som har lärarexamen och är utbildad speciallärare eller specialpedagog eller befinner dig i slutet av din utbildning. Har du lärarlegitimation och är erfaren lärare är du också välkommen att söka. Vi söker dig som vill vara en del i skolornas elevhälsoarbete med att stödja elever som är i behov av särskilt stöd. I skolområdet finns Rydaholms skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever. Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklass upp till årskurs 6.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på skolorna ingår du i elevhälsoteamet tillsammans med skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, biträdande rektor och rektor. Skolan har även tillgång till skolpsykolog samt skolläkare. I arbetet ingår förutom undervisning i elevgrupper även undervisning med enskilda elever, i arbetet kan en del kartläggningar ingå och att vara behjälplig när elever är i svårigheter gällande inlärningen i språk-, skriv-, läs- eller matematikutvecklingen. Du deltar i framtagandet av åtgärdsprogram. Du är intresserad av att följa med i skolforskning samt att sprida kunskap och vara aktiv i det kollegiala samtalet för att utmana och stödja kollegor.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Du ska vara legitimerad lärare. Meriterande är utbildning inom det specialpedagogiska området. Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättande av tjänsten.

Anställningsform

Tillsvidare som lärare med tillfällig tjänst som speciallärare/specialpedagog t.o.m. 2021-06-16.

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% med start snarast möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Biträdande Rektor Karlsson, Lisbeth 0370-377386

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband
med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf