Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Biträdande rektor Gröndalsskolan

Ärendenummer: BUF:2020:223

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som biträdande rektor vid Gröndalsskolan, Värnamo Kommun. Skolan är en 6-9 skola med ca 530 elever uppdelade på fyra arbetslag. Skolan har stort fokus på att utveckla det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet samt det systematiska kvalitetsarbetet. Våra elever ska ges möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar!

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag består i att tillsammans med skolledningen planera och utveckla skolans verksamhet. Som ledare ska du arbeta för att skolan utvecklas enligt målen i styrdokumenten och för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för lärande under hela skoldagen. Du sätter eleverna i centrum och bidrar till ett gott arbetsklimat. Tjänsten kommer att innehålla administrativt arbete i form av schemaläggning i programmet Nova, administrera NP och Elevens Val.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker Dig som: har pedagogisk högskoleutbildning och gärna erfarenhet av skolledande/arbetsledande uppgifter. Du kan arbeta såväl självständigt som i team och har ett processinriktat ledarskap. Du vågar vara ledare och tydlig förebild, samt lyssnar till människor du samarbetar med. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Deltid

Tillträdesdag

50% med start enligt överenskommelse till 2021-06-30. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Rektor Einarsson, Dan-Ola 0370-377630
Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Lärarnas Riksförbund Lärarnas Riksförbund 073-0357111
Skolledarna Skolledarna 0370-378056

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-21

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf