Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Projektledare

Ärendenummer: KLF:2020:12

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

I samarbete med Business Gnosjöregion AB och de nationella branschorganisationerna Polymercentrum AB och Skärteknikcentrum Sverige AB har verksamheten för avsikt att driva ett stort kompetensutvecklingsprojekt i Småland med ESF-finansierade medel. Projektet beräknas starta i januari 2021 och pågå under två år. Målgruppen är tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Småland. Syftet med projektet är att anordna kompetensutveckling för anställda och företagare och därmed bidra till att stärka de anställdas ställning på arbetsmarknaden samt företagens konkurrenskraft inom de aktuella branscherna.

Campus Värnamo vill nu anställa en projektledare till projektet, under förutsättning att projektmedel beviljas av ESF-rådet. Besked om beviljandet tillkännages under hösten 2020.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta såväl operativt som strategiskt med projektets olika delar. Du arbetar med både planering, genomförande, uppföljning och återkoppling. Du har flera uppdrag igång parallellt och får ta stort eget ansvar. Du kommer till exempel att ansvara för att projektet fortlöper enligt plan, rapportera kontinuerligt till styrgruppen och arbeta med kontinuerliga förbättringar i projektets alla delar.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda omfattande projekt. Vi förutsätter att du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå samt några års arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet av utbildningsverksamhet är meriterande. Som projektledare har du erfarenhet av budgetplanering, resurs- och projektstyrning, dokumentation samt arbete med resultat- och måluppfyllelse. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du ansvarsfull, drivkraftig, har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du visar respekt för medarbetares olika förkunskaper och organisationers förutsättningar för att kunna ta till sig ny kunskap, ny teknik och nya arbetssätt. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Vi förutsätter att du är helt självgående med en inre motor och en förmåga att själv skapa din taktik i hur du skall utveckla något från start till mål.

Som bedömningsgrund kommer vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Anställningsform

Heltid/

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

Allmän Visstidsanst 2021-03-01 till 2023-01-31

Upplysningar

Verksamhetschef Olsson, Enikö 0370-377877
Kontaktcenter Facklig företrädare 0370-377000


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-08

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf