Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Specialpedagog Hanahöjskolan och Hånger skola

Ärendenummer: BUF:2020:224

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsten som Specialpedagog på Hanahöjskolan och Hånger skola.

Hanahöjskolan är en F-6 skola som är belägen i Forsheda ca.1,5 mil väster om Värnamo och har ca. 170 elever.

Hånger skola är en F-6 skola med ca. 70 elever som ligger i en vacker miljö ute på landet ca. 1,5 mil söder om Värnamo.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Tjänstens omfattning är 100%. Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna får möjlighet att lyckas i sin skolgång, uppleva glädje, meningsfullhet och framgång. Goda relationer med elever och vårdnadshavare är en viktig förutsättning i vårt arbete! Det är ett spännande och lustfyllt arbete! Du kommer att arbeta på båda skolorna tillsammans med övriga kollegor. Du ingår som en del i vårt elevhälsoteam som består av skolsköterska, kurator, speciallärare och skolledning.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med specialpedagogutbildning och som har en helhetssyn på elever och erfarenhet av att arbeta i grundskola. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta eleverna utifrån deras olika behov och att du är en positiv och engagerad person

Du har lätt att samarbeta och skapa goda arbetsrelationer.
Vi förutsätter att du har en positiv syn på alla elevers förmåga att lyckas, ett respektfull bemötande gentemot människors olikheter och delar samhällets och skolans värdegrund. Du har ett stort engagemang för dina elever, är initiativrik, har god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i team samt är van att arbeta självständigt. Tjänsten kräver en god förmåga att organisera och strukturera arbetet samt god datorvana.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. till din ansökan

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-01 Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Olofsson, Liselotte 0370-377943

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-27

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf