Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Förskollärare Jannelunds förskola i Bredaryd

Ärendenummer: BUF:2020:225

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Vi ska bygga en ny förskola i Bredaryd - och vi söker dig förskollärare som är driven och motiverad till att vara med och sätta den verksamheten. Att arbeta som förskollärare innebär betydelsefulla - och unika - möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och undervisning som dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet och är väl förtrogen med förskolans läroplan, och att arbeta med det systematiskt kvalitetsarbete. Du arbetar aktivt med pedagogiskplanering, observationer, dokumentation, reflektion, uppföljning och analys. Du ska ha ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet. Vi lägger en stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och ett professionellt bemötande gentemot barn, kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Ditt förhållningssätt måste stämma väl överens med vår grundsyn utifrån diskrimineringsgrunderna, skollagen och förskolans läroplan och kommunens värdegrund.Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har god insikt i förskolans uppdrag och läroplan, samt intresserad av att arbeta med digitala verktyg och tillgänglig lärmiljö med fokus på delaktighet och inflytande. Du förväntas ha god förmåga att samarbeta, ha ett lösningsinriktat arbetssätt, skapa engagemang, delaktighet och arbetsglädje. Ditt pedagogiska synsätt ska förena professionell omsorg med undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev eller cv.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-04 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Granviken, Sabina 0370-378062

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-16

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf