Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Skolresurs Mossleskolan (Två tjänster)

Ärendenummer: BUF:2020:227

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsterna som skolresurs på Mossleskolan. Mossleskolan är en F-5 skola med ca 400 elever i västra delen av Värnamos tätort. Vår förväntan och drivkraft är att alla elever vill, kan och ska lyckas! Tillsammans vill vi på Mossleskolan skapa trygghet, arbetsglädje och kvalitet för alla elever. Det finns goda strukturer för kontinuerliga pedagogiska diskussioner och utvecklingsarbete.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vi söker skolresurser för hela skoldagen, såväl skola som på fritidshemmet. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med pedagoger i ett arbetslag där du tillsammans med pedagoger har ansvar för att ge mer riktat stöd på individ och gruppnivå utifrån elevers individuella behov.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet och lämplig behörighet för att arbeta med elever i behov av stöd. Du behöver ha ett intresse för elever, som i olika situationer hamnar i svårigheter, och samtidigt kan se utmaningen och utvecklingsmöjligheterna för alla barns rätt till lärande. Det är av vikt att du har lätt för att samarbeta och skapa relationer med såväl elever, kollegor och vårdnadnshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga personligt brev och cv


Anställningsform

Allmän visstidsanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

75% från 2021-01-07 till 2021-06-30 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Kommunal KOMMUNAL 0370-377518
Rektor Lundqvist, Magdalena 0370-378014
Biträdande Rektor Fransson, Lisa 0370-37 76 74

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-20

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf