Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog Mossleskolan (Två tjänster)

Ärendenummer: BUF:2020:228

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsterna som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Mossleskolan.

Mossleskolan är en F-5 skola med ca 400 elever i västra delen av Värnamos tätort. Vår förväntan och drivkraft är att alla elever vill, kan och ska lyckas!
Tillsammans vill vi på Mossleskolan skapa trygghet, arbetsglädje och kvalitet för alla elever.

Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler och kännetecknas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat. Mossleskolan har ett aktivt elevhälsoteam som är placerat på skolan vilket inkluderar kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, logoped, biträdande rektor samt rektor.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga i personalgruppen planerar du för en fritidsverksamhet och skola av hög kvalité utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter. Samverkan mellan pedagoger och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har grundlärarutbildning mot fritidshem eller motsvarande utbildning. Du behöver god insikt i skolans uppdrag och en god pedagogisk kompetens och också ha lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bifoga personligt brev och cv.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-07. Tjänsterna tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Rektor Lundqvist, Magdalena 0370-378014
Biträdande Rektor Fransson, Lisa 0370-37 76 74
Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-20

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf