Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Resurslärare åk 4-5 Mossleskolan

Ärendenummer: BUF:2020:229

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsterna som grundskollärare på Mossleskolan.

Mossleskolan är en F-5 skola med ca 400 elever i västra delen av Värnamos tätort. Vår förväntan och drivkraft är att alla elever vill, kan och ska lyckas! Tillsammans vill vi på Mossleskolan skapa trygghet, arbetsglädje och kvalitet för alla elever
Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler och kännetecknas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat. Mossleskolan har ett aktivt elevhälsoteam som är placerat på skolan vilket inkluderar kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, logoped, biträdande rektor samt rektor.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på mellanstadiet som resurslärare utifrån din behörighet i ett tätt samarbete i arbetslaget.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har grundlärarutbildning F-6, grundskolans årskurs 4-6 eller motsvarande utbildning i något eller några ämnen.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta elever utifrån deras olika behov och att du är en positiv och engagerad person. Det är viktigt att du som person är kreativ, flexibel, tydlig och lyhörd. Du har förmågan att se möjligheter i det pedagogiska arbetet samt har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

80% från 2021-01-07 till 2021-06-16. Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Rektor Lundqvist, Magdalena 0370-378014
Biträdande Rektor Fransson, Lisa 0370-37 76 74
Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-20

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf