Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Barnskötare Trädkryparens förskola (Vik, två tjänster)

Ärendenummer: BUF:2020:232

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsten som barnskötare i östra delen av Värnamo centralort med nuvarande placering på Trädkryparens förskola. Trädkryparens förskola är en större enhet uppdelad i fem avdelningar. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi arbetar med färre barn i grupperna och en föränderlig lärmiljö som leder till ökade möjligheter till barns inflytande. Under anställningstiden erbjuder vi arbetskläder och personlig dator/iPad som arbetsredskap.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning
Som barnskötare deltar du i det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Du arbetar aktivt med pedagogiska planeringar, dokumentation, reflektion och systematiska kvalitetsarbete tillsammans med övriga pedagoger för att utveckla verksamheten. Att vara närvarande tillsammans med barnen anser vi är viktigt. Arbetet sker förtroendefullt och i nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet.Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har goda kunskaper i förskolans uppdrag och utvecklingsarbete. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Erfarenhet och goda kunskaper av att använda tecken som stöd är meriterande Vi lägger stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och bemötande men även vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

75-100% från 2021-01-04 till 2021-06-30. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Rektor Svensson, Magnus 0370-377078
Kommunal KOMMUNAL 0370-377518

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-08

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf