Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Demenssamordnare

 

Omsorgsförvaltningen  I Värnamo kommun söker demenssamordnare. Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd till individer med demenssjukdom och dess anhöriga.

 

Arbetsuppgifter

Som demenssamordnare är du, tillsammans med teamets övriga medarbetare, ansvarig för att utveckla demensvården enligt nationella riktlinjer- och politiska intentioner.

Som vår specialist följer och förmedlar du kunskapsutvecklingen inom demensområdet till organisationen. Du samarbetar med olika aktörer både internt och externt, tillsammans med det multiprofessionella teamet, och är ett stöd till personal i förvaltningen. I rollen ingår att handleda och utbilda personal när så behövs, och att vara behjälplig i bedömningar och vårdplaneringar, samt delta i utredningsarbete vid misstanke om demenssjukdom.
Genom samtal, handledning och information stödjer du anhöriga till personer med demenssjukdom. Att arbeta för jämlik vård och omsorg för personer med demenssjukdom är en självklar del i uppdraget. Det innebär att arbeta för ständiga förbättringar inom verksamhetsområdet. Vi förutsätter att du vill ta tillvara på personers resurser och arbeta för att stärka individers förmågor i andan av ett personcentrerat och återhämtningsinriktat förhållningssätt.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har dokumenterad gedigen erfarenhet från äldreomsorgen och demensvården. Vi ser att du har ett intresse för utvecklingsarbete och omvärldsbevakning inom området.
Det är mycket meriterande om du har vidareutbildning på högskolenivå inom demensområdet liksom om du arbetat med BPSD. Du är teamorienterad och har en mycket god samarbetsförmåga.
Som person är du lugn och trygg samt har förmåga att skapa ett positivt klimat. Du är målinriktad och har förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer. Arbetet ställer stora krav på att du är initiativrik, flexibel, självständig och tar eget ansvar. Du har lätt för att uttrycka dig och säkerställer att ditt budskap når fram.

Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet

Körkort för manuell växellåda är ett krav.

 

Anställningsform: tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad: heltid

 

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

 

Upplysningar Biträdande omsorgschef Ann Lindqvist 0370-37 77 87

 

Ansökan Sista ansökningsdag 2020-11-15

 

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning

 

 


Visa annons som pdf