Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

            IT- projektledare/verksamhetsutvecklare

Vill du kombinera ett utvecklande och intressant arbete med en god balans i livet? Är du serviceinriktad och har en hög ansvarskänsla? Då är det här arbetet för dig!

Värnamo Kommuns IT-avdelning ger service till kommunens 2900 anställda med mer än 150 verksamhetssystem. Vi har en komplex miljö med mer än 280 servrar, 320 nätverk, 1200 accesspunkter och mer än 11000 datorer och mobila enheter. Vi tillämpar förvaltningsstyrning enligt PM3 modellen.


IT-avdelningen i Värnamo kommun står inför en expansiv period med stora utmaningar. Vi går ifrån att vara en traditionell it avdelning till en samarbetspartner i utvecklingsarbetet hos våra kunder. För att möta framtidens utmaningar för oss och våra kunder så behöver vi utöka vår verksamhet med en resurs för projekt och verksamhetsutveckling.
Projektens omfattning spänner över mindre projekt till stora omfattande projekt med påverkan på hela organisationen. Beroende på storlek på uppdrag så ansvarar du för projektets alla faser som analys, planering, genomförande, uppföljning och avslut. Primärt rapporterar du till IT-chef men uppdrag kan styras från olika förvaltningsobjekt.


Du har mångårig erfarenhet av genomförande av komplexa projekt i nära samarbete mellan verksamheter, IT-avdelningen och externa leverantörer. Du skall även ha erfarenhet att ta fram och införa lösningar för nya arbetssätt tillsammans med våra kunder för att de skall nå sina mål inom digitalisering. I dina uppgifter ingår också att hantera informationssäkerhet, dokumentation och att planera utbildningar. Du skall också ha högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Användning av Officeprodukterna som samarbetsplattform är självklar och erfarenheter från Microsoft 365 och molnlösningar är ett krav. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.


Som person är du noggrann, lösnings- och kundfokuserad och kommunicerar på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Du är positiv och har ett ständigt driv för att lära och utvecklas i ditt arbete. Vi ser även att du har en god förmåga att sätta dig in i och förstå problem för att förmedla lösningar på både enkelt och trevligt sätt. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt och driva dina egna aktiviteter.  

 

Körkort och goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.


Vi vill att IT-avdelningen ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. Vi erbjuder dig stor flexibilitet för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Hos oss är det viktigt att man växer som person, även på arbetet, och vi lägger därför stor vikt vid delaktighet i person- och kompetensutveckling. 

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Snarast

Upplysningar

IT chef Per Sveningsson tfn: 0370- 37 80 96

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter 0370- 37 70 00

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-08, urval sker löpande

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 

 

 

 

 


Visa annons som pdf