Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Modersmålslärare (Flera tjänster)

Ärendenummer: BUF:2020:239

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsten som modersmålslärare hos Enheten för flerspråkighet i Värnamo kommun. Enheten för flerspråkighet samordnar all verksamhet kring flerspråkiga barn/elever i grundskolan och gymnasiet. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra modersmålslärare.

Arbetsuppgifter

Att undervisa i ämnet modersmål. Att ge studiehandledning på modersmål. Att delta i genomförandet och analysen av en pedagogisk kartläggning

Albanska 40%
Bosninska 65%
Franska 20%
Grekiska 10%
Kurdiska 45%
Litauiska 25%
Persiska 20%
Polska 70%
Turkiska 30%
Ungerska 17,5%

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som prövats av Universitets- och högskolerådet. Lärarlegitimation. Adekvata ämneskunskaper i modersmålet. Dokumenterade kunskaper i svenska språket motsvarande Svenska B2 enligt den europeiska referensramen. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt för att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

20-70% från 2021-01-07 till 2021-06-16. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Chef modersmålsenheten Barzani, Dorota
Lärarnas Riksförbund Lärarnas Riksförbund 073-0357111

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-10

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf