Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Huvudlärare Webbutvecklare .NET

Ärendenummer: KLF:2021:5

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Digitaliseringen av samhället fortsätter och IT-företagen har stora behov av att rekrytera fler webbutvecklare. Många i branschen har den senaste tiden arbetat distribuerat och visat att det fungerar. Distansarbete och distansutbildning ligger helt rätt i tiden.

Vi söker nu en ny huvudlärare för den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare .NET. Ta chansen att vara med och bidra till fortsatt framgång för Campus Värnamos eftertraktade distansutbildning

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med utbildningens övergripande planering och hålla i utbildningens "röda tråd". Du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och examination av kurserna Lärande i arbete, Examensarbete samt några övriga i utbildningen ingående kurser. Du kommer också att ansvara för anskaffning av och samverkan med företag inom den aktuella branschen.
Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare i Webbutvecklare .NET förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Kunskaper i webbutveckling samt något objektorienterat programmeringsspråk, såsom exempelvis C#, Java, C++ eller Python är krav. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet med distansupplägg är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.
Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

Heltid fr.o.m. 2021-08-01

Upplysningar

Utbildningsansvarig Adanko, Carina 0370-377962
Kontaktcenter Facklig företrädare 0370-377000

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-04-07

Lön

Individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf