Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare Produktionsutveckling och Verktygsteknik

Ärendenummer: KLF:2021:8

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Företagen står mitt i en spännande utvecklingsprocess där nya tekniska lösningar, automation, robot och digitalisering är avgörande för att effektivisera produktionen och på ett hållbart sätt öka företagens konkurrenskraft. Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningarna Produktionsutveckling och Verktygsteknik.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande och att samverka med utbildningarnas huvudlärare. Du kommer att ha ansvar för genomförandet och examinationen av kursen Examensarbete inom de aktuella utbildningarna samt några övriga i utbildningen ingående kurser. Du kommer också att delta i utbildningarnas övergripande planering.

Kompetens och erfarenhet

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som lärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du har kunskaper inom produktionsutveckling och/eller verktygsteknik. Kunskaper och erfarenhet i CAD/CAM är meriterande. Du brinner för att utveckla industrin. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. B-körkort krävs för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

Heltid fr.o.m. 2021-08-01

Upplysningar

Utbildningsansvarig Adanko, Carina 0370-377962
Kontaktcenter Facklig företrädare 0370-377000


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-04-07

Lön

Individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf